Advies bij nieuwbouw en renovatie.

Advies bij nieuwbouw en renovatie.

Stel je bouwt een nieuw bedrijfspand of verhuist met je bedrijf naar een ander pand. In beide gevallen is het raadzaam om ruim van tevoren na te denken over de aanleg van de IT-infrastructuur. Of het nu gaat om de aanleg van een wifi-netwerk of de installatie van VoIP-telefonie: stap één is voor ons altijd een inventarisatie op locatie.

Inventarisatie op locatie
Om een goed beeld te krijgen, inventariseren wij altijd de situatie bij jou ter plekke. Hoe worden de ruimtes ingericht: wie zit waar? Met welke verstorende factoren (ijzeren balken, dubbelglas etc.) moeten we rekening houden? Over hoeveel werkplekken hebben we het? En moeten we nu al anticiperen op toekomstige bedrijfsgroei? Op basis van die antwoorden krijg je van ons een uitgebreid advies.
 
Het is voor alle partijen prettig om in een vroeg stadium om tafel te gaan, zodat de oplossing uiteindelijk voor de eindgebruikers optimaal is. We zijn daarbij behoorlijk praktisch ingesteld. Beter vooraf te veel kabel trekken, dan achteraf te weinig hebben. Het aanleggen van bekabeling en leidingwerk doen wij overigens niet zelf. Maar we schakelen snel met de specialisten die jij daarvoor inhuurt. Indien gewenst kunnen wij voor een professionele partij zorgen.

Gratis scan van je bedrijf of werkplek.

Werk je nu al comfortabel en veilig? Of kan het voor je gevoel beter? We kijken graag vanop afstand met je mee en voeren gratis een online scan uit. Dat is uiteraard 100% veilig. Uit onze scan komt een aantal verbeterpunten. De meest urgente verwerken we in een beknopt rapport inclusief onze aanbevelingen. Je zit verder nergens aan vast. Maar natuurlijk houden wij ons aanbevolen om de gesignaleerde punten voor jou op te pakken.

Direct hulp nodig?

Ben je klant van CSD Automatisering en heb je op dit moment een probleem of storing? Neem dan contact met ons op via tel. +31 (0)475 41 02 01 of support@csdautomatisering.

Vaak kunnen wij het vanachter ons beeldscherm al voor je oplossen. We nemen dan je pc even over. Dat doen we via TeamViewer of AnyDesk. Deze programma’s download je hieronder, zowel voor Windows (pc) als voor IOS (apple).