Wifi- en netwerkoplossingen

Wifi- en netwerkoplossingen.

Je weet vaak pas hoe afhankelijk je van een netwerk bent, op het moment dat er een storing optreedt. Op graafwerkzaamheden en andere factoren van buitenaf hebben we geen invloed. Voor het overige zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsnetwerk snel en stabiel werkt en dat de wifi-dekking in een gebouw voor alle gebruikers goed is.

Straalverbinding
Moet een grotere afstand, bijvoorbeeld tussen gebouwen worden overbrugd? Dan leggen we een straalverbinding aan. Zo kun je zelfs nog 1 km verderop over jouw data én snel internet beschikken. Het aanleggen van een straalverbinding is een ideale oplossing voor bedrijfsgebouwen op industrieterreinen waar de internettoegang beperkt is of waar het aanleggen van bekabeling niet mogelijk is.

Gratis scan van je bedrijf of werkplek.

Werk je nu al comfortabel en veilig? Of kan het voor je gevoel beter? We kijken graag vanop afstand met je mee en voeren gratis een online scan uit. Dat is uiteraard 100% veilig. Uit onze scan komt een aantal verbeterpunten. De meest urgente verwerken we in een beknopt rapport inclusief onze aanbevelingen. Je zit verder nergens aan vast. Maar natuurlijk houden wij ons aanbevolen om de gesignaleerde punten voor jou op te pakken.

Direct hulp nodig?

Ben je klant van CSD Automatisering en heb je op dit moment een probleem of storing? Neem dan contact met ons op via tel. +31 (0)475 41 02 01 of support@csdautomatisering.

Vaak kunnen wij het vanachter ons beeldscherm al voor je oplossen. We nemen dan je pc even over. Dat doen we via TeamViewer of AnyDesk. Deze programma’s download je hieronder, zowel voor Windows (pc) als voor IOS (apple).