Inrichting van werkplekken.

Inrichting van werkplekken.

Hardware en software. De hamvraag is wat je echt nodig hebt om iedereen goed zijn werk te laten doen. Welke applicaties gebruik jij op je pc? En is jouw antwoord op die vraag hetzelfde als dat van je collega(‘s). Want een grafisch ontwerper stelt andere eisen aan zijn werkplek dan bijvoorbeeld een administratief medewerker. Bij het inrichten van werkplekken kijken wij altijd door de bril van de gebruiker(s). Daar stemmen wij ons advies op af.

Wij vinden het belangrijk om een goed en compleet inzicht te krijgen in het gebruik van hardware en software. Maar bijvoorbeeld ook in de manier waarop applicaties moeten draaien (lokaal, server, cloud), hoe gegevens veilig opgeslagen moeten worden en hoeveel aansluitingen er nodig zijn. Het zijn vaak hele praktische zaken die je niet opvallen … totdat je tegen problemen aanloopt.  

Software
In ons advies staan we ook stil bij jouw wensen op het gebied van software. Ga je in de cloud werken met Microsoft 365 en, zo ja, met welke variant van dat pakket? Heb je Microsoft Teams nodig om gegevens uit te kunnen wisselen? Wil je OneDrive erbij? Moet Sharepoint actief zijn? En hoeveel opslagcapaciteit heb je nodig? Veel vragen waarop je het antwoord nu misschien nog niet weet. Maar wel als we er samen over gesproken hebben.

Gratis scan van je bedrijf of werkplek.

Werk je nu al comfortabel en veilig? Of kan het voor je gevoel beter? We kijken graag vanop afstand met je mee en voeren gratis een online scan uit. Dat is uiteraard 100% veilig. Uit onze scan komt een aantal verbeterpunten. De meest urgente verwerken we in een beknopt rapport inclusief onze aanbevelingen. Je zit verder nergens aan vast. Maar natuurlijk houden wij ons aanbevolen om de gesignaleerde punten voor jou op te pakken.

Direct hulp nodig?

Ben je klant van CSD Automatisering en heb je op dit moment een probleem of storing? Neem dan contact met ons op via tel. +31 (0)475 41 02 01 of support@csdautomatisering.

Vaak kunnen wij het vanachter ons beeldscherm al voor je oplossen. We nemen dan je pc even over. Dat doen we via TeamViewer of AnyDesk. Deze programma’s download je hieronder, zowel voor Windows (pc) als voor IOS (apple).