Veilig werken.

Veilig werken begint met bewustwording.

Als automatiseringsbedrijf zien wij het als onze taak om ondernemers te wijzen op het belang van veilig werken. De risico’s van cybercrime liggen meer dan ooit op de loer. En ook de mkb-ondernemer wordt daarbij niet gespaard. Helaas is veiligheid nog te vaak een budgetkwestie. Terwijl het financiële verlies als gevolg van een virusaanval vele malen hoger is dan het bedrag dat nodig is om een veilige netwerkomgeving te creëren.

Hoe veilig ga je nu al om met je data?
Het grootste risico op ongewenst bezoek van hackers loop je als je (1) zwakke wachtwoorden gebruikt, (2) jouw hardware en software niet up-to-date zijn en (3) je onzorgvuldig omgaat met het uitwisselen en opslaan van gegevens. Zeker in het licht van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is het goed om deze 3 punten serieus aan te pakken. 

Weet je (nog) niet goed hoe jouw bedrijf scoort op deze punten? We gaan graag het gesprek met je aan om de veiligheidsrisico’s in kaart te brengen. En te kijken hoe deze opgelost kunnen worden.

Gegevens veilig opslaan in de cloud
Om je gegevens veilig op te slaan, heb je tegenwoordig de keuze uit heel veel verschillende clouddiensten. Vanuit de AVG is het daarbij belangrijk om te kijken in welk land jouw data worden opgeslagen. Daarbij speelt mee om welk type gegevens het gaat en in welke branche je actief bent. Bij CSD Automatisering zijn we goed op de hoogte van de regelgeving en richtlijnen voor cloudopslag. We vertellen je graag wat er mogelijk is.

Gratis scan van je bedrijf of werkplek.

Werk je nu al comfortabel en veilig? Of kan het voor je gevoel beter? We kijken graag vanop afstand met je mee en voeren gratis een online scan uit. Dat is uiteraard 100% veilig. Uit onze scan komt een aantal verbeterpunten. De meest urgente verwerken we in een beknopt rapport inclusief onze aanbevelingen. Je zit verder nergens aan vast. Maar natuurlijk houden wij ons aanbevolen om de gesignaleerde punten voor jou op te pakken.

Direct hulp nodig?

Ben je klant van CSD Automatisering en heb je op dit moment een probleem of storing? Neem dan contact met ons op via tel. +31 (0)475 41 02 01 of support@csdautomatisering.

Vaak kunnen wij het vanachter ons beeldscherm al voor je oplossen. We nemen dan je pc even over. Dat doen we via TeamViewer of AnyDesk. Deze programma’s download je hieronder, zowel voor Windows (pc) als voor IOS (apple).